Voor kinderen
en jongerenVoor volwassenen


Wie ben ik


Mijn werkwijze


Cursussen, workshops
en bijeenkomst


Encaustic Art
Schilderen met bijenwas

- Geschiedenis
   Encaustic Art
- Kinderworkshop
- Galerij


De winkel


Inspiratie- en
nieuwsbrief

het levenswiel
Voor volwassenen

De begeleiding voor volwassenen helpt je in je kracht te gaan staan waardoor je complete zeggenschap krijgt over je gedachten, emoties en daden. Leven in het hier en nu, vanuit stilte, in balans, totaal meester zijn over jezelf.

Velen van ons zijn geneigd om negatief te denken, in angst te leven en te malen en piekeren. Mensen die zo in het leven staan, ervaren het leven als negatief. Je voelt je down, somber, hebt geen vertrouwen en ervaart angsten.

Wanneer je dit bewust bent leer je inzien dat je naar je gedachten luistert. Je bent het contact met je gevoel verloren. Door ook naar ons gevoel te gaan luisteren kunnen we het leven op een andere manier gaan ervaren. We leren communiceren met ons zelf vanuit onze kern/gevoel. Deze kern bestaat uit onvoorwaardelijke liefde. Leven vanuit je innerlijke kern, je krachtbron, is leven vanuit je ziel.

Door totale meesterschap over jezelf, zowel in contact met je gedachten en je gevoel, ben je in staat je persoonlijke wensen en doelen tot uitdrukking te brengen in je dagelijkse leven.

Onze innerlijke krachtbron, onze kern, is in ieder van ons aanwezig. In contact komen met deze krachtbron is een grote uitdaging in dit leven. Ik reik “sleutels”aan om weer in contact te komen met je Zelf, met je kern, je krachtbron.

Volledig in het leven staan, vanuit de passie van je ziel brengt rust, balans, inspiratie, vreugde, vertrouwen, kracht en overvloed.

* Ook help ik volwassenen bij het leren omgaan met hoogsensitiviteit (HSP).

Voor prijzen verwijs ik u naar het kopje prijzen bovenaan deze pagina pagina.
Voor workshops verwijs ik naar het kopje workshops innerlijke kracht.

 
  Het levenswiel  -  Carolien van Hulst  -  Peter Zuidstraat 3  -  5845 AK Sint Anthonis  -  Tel. (0485) 38 51 79  -  info@levenswiel.nl
dot-komdesign.nl