Voor kinderen
en jongerenVoor volwassenen


Wie ben ik


Mijn werkwijzeCursussen, workshops
en bijeenkomsten


Encaustic Art
Schilderen met bijenwas

- Geschiedenis
   Encaustic Art
- Kinderworkshop
- Galerij


De winkel


Inspiratie- en
nieuwsbrief

het levenswiel
Mijn werkwijze

Door middel van gesprekken kan ik helpen je angsten, twijfels, zorgen e.a zaken bewust te worden.

Als we beperkt worden door verdriet, verlies, zorgen maken, bitterheid, boosheid, teleurgesteld zijn en andere blokkerende gedachten verwoesten we als het ware de vitaliteit en het plezier van het leven. We zijn het contact met ons zelf dan kwijt geraakt.

Door middel van deze gesprekken, magnetiseren en kleurentherapie, maak ik de energie weer vrij die blokkeert om vrijheid in het leven te ervaren. We werken naar meer contact met je eigen gevoel, je energie. Je leert, door de sleutels die ik aanreik en het zuiver maken van energie, dit alles zelf toe te passen in het leven.

Er kan tijdens de consulten geschilderd worden met bijenwas. Vanuit je gevoel kun je verschillende kleuren bijenwas kiezen. De kleuren werken helend op je energie. Het is bij schilderen met bijenwas vooral belangrijk dat je alle controle loslaat. Deze tekeningen maak je niet met je hoofd maar met je hart en je gevoel.

Het gaat over transformeren van geblokkeerde energie en hoe we ons kunnen versterken door positieve gedachten. Het is een proces, een pad wat u bewandeld. Het is één van de grootste uitdagingen in ons leven om in balans te leven vanuit ons hart en gedachten. Het mag er allebei zijn.

levenwiel_werkwijze_bijenwas


 
  Het levenswiel  -  Carolien van Hulst  -  Peter Zuidstraat 3  -  5845 AK Sint Anthonis  -  Tel. (0485) 38 51 79  -  info@levenswiel.nl
dot-komdesign.nl