Voor kinderen
en jongerenVoor volwassenen


Wie ben ik


Mijn werkwijze


Cursussen, workshops
en bijeenkomsten


Encaustic Art
Schilderen met bijenwas

- Geschiedenis
   Encaustic Art
- Kinderworkshop
-
GalerijDe winkel


Inspiratie- en
nieuwsbrief


het levenswiel
Kinderworkshops

Schilderen met bijenwas ook tijdens een Kinderfeestje!


                                 Levenwiel_kinderfeestje 1


Wilt U een creatief en plezierig kinderfeestje organiseren? Organiseer dan eens een Encaustic Art (=schilderen met bijenwas) kinderworkshop tijdens uw kinderfeestje!

Het is mogelijk om een kinderworkshop te organiseren waarbij de kinderen gedurende een 1½ á 2 uur gaan schilderen met bijenwas.

Omdat kinderen nog vanuit hun gevoel, fantasie creëren worden er de meest prachtige schilderingen gemaakt die ze natuurlijk vol trots mee naar huis mogen nemen. De kinderen krijgen door hun eigen creaties te schilderen een positief gevoel en zelfvertrouwen mee.

De kinderworkshop duurt max. 1½ á 2 uur. U kunt van te voren eventuele wensen met mij bespreken. De kinderen maken in totaal, naast het oefenen van de technieken, 2 werkstukken waarbij de mogelijkheid bestaat om deze in een lijstje of op een wenskaart te plaatsen.

Deze workshop is voor kinderen vanaf acht jaar. Dit in verband met het werken met een warm schilderijzer en warme bijenwas.


                                 Levenswiel_kinderfeestje 2

Voor meer informatie of vraag naar andere kinderworkshops, neem gerust contact met me op dan gaan we in overleg over de mogelijkheden.

Net even iets anders dan anders.

Carolien van Hulst
Tel.: 0485-385179

Voor prijzen verwijs ik u naar het kopje prijzen bovenaan deze pagina.
Voor datums verwijs ik naar het kopje workshops in de menubalk hierboven omschreven.


 

  Het levenswiel  -  Carolien van Hulst  -  Peter Zuidstraat 3  -  5845 AK Sint Anthonis  -  Tel. (0485) 38 51 79  -  info@levenswiel.nl
dot-komdesign.nl